برنامج الدعم المقدم من البنك الأوروبي-الزيارة الثانية

  • 27 Oct 2015
  • 11:00 AM - 3:00 PM
  • DTA Head-office

Registration


Registration is closed

Agenda 

Topic

Speakers

Duration

From

To

Registration + Morning Coffee Break 

30 Min

11:00

11:30

DTA & European Bank Strategy


 Mr.Mohamed Abdelmaksod 

 

15 Min.



11:30



11:45

European Bank fund programs 

Mr. Ahmed Moussa

30 Min

11:45

12:15

Companies Q&A

Mr. Ahmed Moussa

15 Min

12:15

12:30

One to one meeting

10 Min for each Company

12:30

1:30

صياغة العقود القانونية

Mr.Ramzy Hafez

45 Min

1:30

2:15

برنامج دعم التدريب التابع للغرفة التجارية

Mr.Mostafa Elmasry   

15 Min

2:15

2:30

Networking

30 Min

2:30

3:00


© جمعية الدلتا لريادة الأعمال وتكنولوجيا المعلومات
Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management