Agile Software Development for DTA

  • 04 Jan 2015
  • 9:30 AM - 4:00 PM
  • DTA

Registration


Registration is closed

Topic

Duration

From

To

Registration

30 Min

9:30

10:00

Overview of Agile Software Development

1:30 hours

10:00

11:30

Agile Requirements Engineering

1 hour

11:30

12:30

Break

30 Min

12:30

1:00

Agile Development Practices

1 hour

1:00

2:00

Overview of Agile Academy Courses and services

1 hour

2:00

3:00

Discussion and Q/A

1 hour

3:00

4:00


Lunch break


By Agile Academy:


© جمعية الدلتا لريادة الأعمال وتكنولوجيا المعلومات
Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management